Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sibel Can Live in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam..

Het lang verwachte moment voor vele Sibel Can fans is aangebroken!
Sibel Can komt naar Nederland! In het kader van haar Europese Tour staat ze op vrijdag 26 Mei in Rotterdam. Samen met haar orkest zal ze al haar onvergetelijke hits één voor één de revue laten passeren.
Sibel Can, de 'lieveling' van de Turkse muziekwereld, staat bekend als één van de meest succesvolle en krachtigste zangeressen van Turkije. Er staan meer dan 25 albums op haar naam, waaronder tientallen hits. Jong en oud is betoverd door haar fenomenale zang, romantische klanken en haar schoonheid.

Sibel Can maakt haar debuut op 14-jarige leeftijd als buikdanseres in "Gunay", de bekendste club van Turkije. Haar buitengewone opkomst zet ze voort door ieder jaar een album uit te brengen waardoor haar populariteit alleen maar groeit. Haar eerste echte doorbraak heeft ze met het nummer ‘Padişah’.

In 2013 en in 2019 stond ze al in een uitverkocht Luxor Theater. Was je erbij? Dan weet je dat het wederom een onvergetelijke avond wordt! Heb je het gemist? Treur niet want na 4 jaar staat ze eindelijk weer in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam.

SIBEL CAN - ROTTERDAM- NIEUWE LUXOR THEATER

When

Time

Cost

Site

Where

26 may

20:30

€49.90

http://www.sahmeran.nl

NIEUWE LUXOR THEATER

STREVELSWEG 700/301
3083 AS ROTTERDAM/NETHERLANDS
+31 6 149 61 621
+31 6 415 14 764
INFO@SAHMERAN.NL

FOLLOW US

ALL RIGHTS RESERVED SAHMERAN ENTERTAINMENT © 2021
Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame.
crossmenu